Talviuinti lauantaina 23.1. klo 18 ->

Uimahalli on edelleen kiinni, joten toistaiseksi emme pääse hallivuorollemme. Näin ollen, siirrytään talviuintiin huomenna lauantaina 23.1. klo 18. Tervetuloa ekakertalaiset kokeilemaan, vaikkapa vaan pulahtamaan, ja konkarit näyttämään mallia.

Uintipaikka on Rusutjärven uimaranta. Osoite on Hiekkarannankuja 30, 04300 Tuusula. Karttalinkki https://goo.gl/maps/zu9s5DyZVsJnZMXP6

Talviuintipaikka on Rusutjärvi-seuran ylläpitämä ja kaikille avoin paikka, joten siellä voi olla samaan aikaan myös muita uimareita.

Rannalla on lämmitetty pukukoppi, jossa huoneet miehille ja naisille. Koppi ei ole kovin suuri, joten ei mennä kaikki samaan aikaa jos meitä sattuisi paikalle useampikin uimari, tai paikalla on myös muita uimareita.

Suositeltava uimavarustus on pipo, tossut, hanskat ja uimapuku. Mukaan myös pyyhe ja sopivan lämpöisesti päälle, jotta ei ole kylmä jo tullessa tai ettei tule vilu lähtiessä. Suomen Ladulla on hyvät vinkit talviuntiin https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/talviuinti/nain-aloitat-talviuinnin.html

Lämmintä juotavaa ja grillattavaa voi ottaa mukaan. Rannalla on grillikatos ja tulisija, ja isokokoisia halkoja löytyy päärakennuksen päädystä. Tulisijassa on ritilä, joka on näin talvella ollut vähemmällä käytöllä. Oma makkaratikku tai kaverilta lainattu voi olla myös hyvä. Vaikka rannalla on valaistus, grillipaikka on hiukan hämärässä – otsalampulla voi lisätä tarvittaessa valaistusta.