Kuinka vaja toimii

Vajaan saa tulla tutustumaan, kun ovi on auki. Vajaa ei saa jättää koskaan ovet auki huolehtimatta siitä, että paikalla on joku, joka voi lukita ovet.

Vajassa ei ole lämmitystä eikä juoksevaa vettä. Seuralaiset voivat kuitenkin käyttää naapuriseuran eli Tuusulan Purjehtijoiden rakennusta, josta löytyvät WC:t ja josta voi hakea vettä myös esim. kahvinkeittoon. WC:n avain löytyy ilmoitustaululta. Vajan oma keittiö on jäsenten vapaasti käytettävissä.

Vajassa on myös pienet pukuhuoneet.

Vajassa on kajakkihyllyjä, joissa on merkitty seuran ja seuralaisten omat kajakit erikseen. Osa kalustosta on kontissa vajan vieressä tai uimahallin kontissa.

Kun valitset kajakkia ja melaa, ole tarkkana että ne on merkitty seuran tunnuksin. Kuhunkin kajakkiin kuuluu aukkopeitto, johon on merkitty kajakin nimi. Pelastusliivit ovat vapaasti käytettävissä.

Jäsenet voivat myös lainata seuran peräkärryä.

Tuus-Melojien jäsenet voivat käyttää pysäköintiin ainoastaan vajan yläpuolista nurmikkoaluetta. Kalustoa voi kuitenkin lastata ranta-alueella.

Vajalla ei ole jätehuoltoa ja siivousta: vie siis roskat pois mennessäsi ja pidä huolta yleisestä siisteydestä.

Vajan avain

Jos mielesi tekee melomaan muinakin aikoina kuin tiistaina tai torstaina, voit hankkia avaimen panttia vastaan. Avain on sähköavain, eli avainten käyttöä voidaan seurata. Katso lisätiedot avainpantin maksamisesta ja noutamisesta sivulta Maksut.

Vajapäivystys

Tiistaimelontojen aikana vajalle pyritään järjestämään vajapäivystys klo 18–19.30. Vajapäivystys on yksi talkootyön muoto. Ilmoitustaululta voit varata itsellesi sopivan päivystysajan. Ota melojakaverisi mukaan. Uudet jäsenet voivat pyytää ensimmäisellä kerralla kaveriksi jonkun vanhan jäsenen. Tarkemmat tiedot tehtävistä, jotka ovat todella helppoja, löydät keltaisesta vajapäivystäjän mapista. Mappi on vajan kaapissa. Merkitse myös päivystysvuorosi havainnot vajapäivystäjän kirjaan.