Minkä nuorena oppii…

Lasten kanssa voi harrastaa melomista yhdessä hyödyntämällä seuralla olevia kaksikkoja (esim. ”Irma” vajapaikalla 7). Lapsi kulkee hyvin kaksikon etuaukossa ja melomistakin voi kokeilla seuran pienemmillä meloilla. Seuralla on uimataidottomille lapsille oransseja pelastusliivejä ja uimataitoisille kelta-sinisiä NRS:n kelluntaliivejä, jotka löydät vajan takaseinältä.

Seuralla on lapsille sopivia koskikajakkeja erityisesti talven uimahalliharjoituksia varten, mutta yhtälailla niitä voi käyttää kesäisin. Kajakit ovat kesäaikaan ylähyllyillä samalla käytävällä, jossa seuran muutkin kajakit ovat.

Hiukan varttuneemmille junnuille soveltuu hyvin ”Peppi”-kajakki (vajapaikalla 16), jolla retkienkin melominen onnistuu. Pepin kanssa saman kokoinen kajakki on myös punainen muovinen Piccolo, jonka löydät kontista. Piccolon keulassa on ilmatäytteinen pussi kellukkeena sekä umpinainen takatila. Varmista että keulan pussissa on ilmaa ennen vesille lähtöä.

Mikäli sinulla on lapsia tai nuoria, jotka ovat kiinnostuneita melonnasta, tai olet itse kiinnostunut nuorison ohjaamisesta, ole yhteydessä: Kari Nykänen, k_nykanen(at)hotmail.com tai 044 030 0967.