Tehdään yhdessä

Kerää talkoopisteitä ja voit voittaa!

Kauden 2023 aikana voi kerätä talkoopisteitä, joilla osallistuu kauden päättäjäisissä järjestettävään arvontaan. Seuran jäsenten tekemä talkootyö on seuran toiminnalle tärkeää, koska ilman talkoita seuralla ei ole minkäänlaista toimintaa. Nyt talkoopanoksen tekeminen kannattaa, sillä yhdelläkin pisteellä voi voittaa. Palkintona on lahjakortti hallituksen valitsemaan urheiluväline-/melontaliikkeeseen.

Kaikkien talkoopisteitä keränneiden kesken arvotaan 2 lahjakorttia melontaliikkeeseen.

ILMOITA TEKEMÄSI TALKOOTYÖ TÄSTÄ, JA KERÄÄ TALKOOPISTEITÄ

Säännöt:

  1. Yksi piste on yksi arpa. Eli, mitä enemmän on talkoopisteitä, sitä enemmän on arpoja arvonnassa.
  2. Sama henkilö ei voi saada molempia palkintoja.
  3. Jokainen seuran hyväksi tehty vähintään 1 tunnin mittainen talkootyö oikeuttaa yhteen talkoopisteeseen, riippumatta ko. talkootyön kokonaiskestosta ja kuinka monta muuta henkilöä on osallistunut saman talkootyön tekemiseen. Huomaa, että melontakurssin tai -retken jokaisesta vetopäivästä tulee yksi piste (esim. kolmen illan kurssi on 3 pistettä).
  4. Talkootyön tekopaikalla ei ole merkitystä, se voi olla kotona, vajalla, retkellä, jne.
  5. Talkootyön suorittamisen vaatima mahdollinen matka-aika huomioidaan. Esimerkiksi, talkoolainen on oikeutettu pisteeseen, jos vajan tontin nurmen leikkaus kestää 30 minuuttia ja matka vajalle ja takaisin kotiin vie 30 minuuttia
  6. Talkoopisteitä voi kerätä 1.1.2023 – kauden päättäjäiset välisenä aikana.
  7. Talkoot ilmoitetaan seuran nettisivuilla olevalla lomakkeella. Vain lomakkeella ilmoitetut talkootyöt huomioidaan. Jokainen huolehtii itse omien talkootöiden kirjaamisesta.
  8. Hallituksen puheenjohtaja ja jäsen saa kauden aikana 1 pisteen osallistumisestaan hallitustyöhön. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet voivat kuitenkin saada talkoopisteitä muista talkootehtävistä.
  9. Vuosikokouksen pöytäkirjan tarkastajat ja seuran toiminnan tarkastaja ja varatoiminnantarkastaja saavat kukin yhden talkoopisteen.
  10. Mahdolliset sääntötulkinnat tehdään kauden päättäjäisiin osallistuvien toimesta. Kauden päättäjäisissä tehdyt palkitsemiset ovat lopullisia päätöksiä, joita ei voi muuttaa jälkeenpäin.