Minustakin Tuus-Meloja!

Tervetuloa hakemaan Tuus-Melojat ry:n jäsenyyttä. Ennen kuin jätät hakemuksen, varmista että täytät jäsenyyden edellytykset. Seuran hallitus käsittelee hakemuksen, ja sinulta pyydetään tarvittaessa lisätietoja. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat laskun ja lisätietoja seuran jäsenyydestä.

Tuus-Melojien nykyiset jäsenet voivat tällä samalla lomakkeella ilmoittaa muuttuneet jäsentietonsa. Täytä pakolliset tiedot (merkitty tähdellä *) ja mielellään myös jäsennumero, sekä lisätietokenttään tieto siitä, mitä olet päivittänyt.

Mikäli tarvitset seuran tukikohtana olevan vajan avaimen, laita rasti ruutuun “Tarvitsen vajan avaimen”. Avainpantti on maksettava ennen kuin avainvastaava luovuttaa avaimen. Avain luovutetaan vain henkilökohtaisesti, avainvastaavan kanssa voi sopia ajankohdasta.

Jos tarvitset kajakillesi vajapaikan, tiedustele vapaita paikkoja kun jäsenyytesi on vahvistunut.

Täytä kohtaan “Melontakurssi tai -kokemus” melontakurssin järjestäjä sekä kurssin ajankohta ja/tai muu melontakokemus, sekä mahdollinen toisen melontaseuran jäsenyys. Kerro lyhyesti uimataidostasi. Uimataito on jäsenyyden edellytys.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Mikäli lomakkeen lähettämisessä ilmenee ongelmia, voit lähettää hakemuksen tiedot myös suoraan sähköpostina osoitteeseen jasenasiat(at)tuusmelojat.fi.

Jäsenhakemuslomake

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.