Näin käytät seuran kalustoa

Ohje päivitetty 18.5.2019.

Kajakin, aukkopeiton, liivien ja melan käyttö veloituksetta kuuluu jäsenmaksuun, jos melot Tuusulanjärvellä. Jos viet seuran kalustoa pois Tuusulanjärveltä, veloitus on 5 euroa/vrk. Vuokra-aika on enintään noin yksi viikko. Huom. maksu koskee kaikkea kalustoa: retkikajakkeja, koskikajakkeja ja inkkareita.

Ennen kuin otat kajakin käyttöösi, tarkista varauskirjasta, onko se varattu ennakkoon.

Kalustoa ei vuokrata ulkopuolisille.

Käytä vain seuran melontakalustoa

Seuran kajakit, melat ja muut tarvikkeet on merkitty pienellä TuusMe-tarralla tai tussilla, ja niissä lukee ”TuusMe seuran kalustoa”. Vajassa on sekä jäsenten omaa että seuran yleiseen käyttöön hankittua kalustoa. Ole tarkkana, ettet vahingossa käytä seuralaisten omia kajakkeja, meloja ja muita tarvikkeita.

Kajakin varaus

Retkikajakkien varaus tehdään varausmappiin, joka on vajan seinustalla pukuhuoneiden välissä.

Koskikajakkien varaus tehdään netin kautta Google Sheets taulukkoon, jonne linkin löydät jäsenosiosta.

Merkitse selvästi nimesi ym. tarvittavat tiedot. Tiistaimelontoihin ei tehdä ennakkovarauksia. Kajakin käyttö kuitataan kuitenkin kajakkien varauskirjaan. Tule ajoissa paikalle, niin varmistat pääsyn vesille suosikkikajakillasi.

Kurssien aikana koko seuran kalusto on käytössä. Varmista seuran kalenterista, että laina-ajankohtana ei ole melontakurssia.

Kajakin vienti muualle

Varaa kajakki samalla tavalla, mutta lisää ruksi (X) varauskirjaan. Tämä ns. kalustovuokra laskutetaan vuoden lopussa näiden merkintöjen pohjalta. Kajakin voi noutaa edellisenä iltana klo 20 jälkeen.

Vierailijan melotus

Jäsen, joka on ollut vuoden seuran jäsen, voi melottaa omalla vastuullaan seuraan kuulumatonta henkilöä Tuusulanjärvellä. Jäsenellä voi olla yksi vierailijamelotus melontakauden aikana.

Aukkopeitto, mela ja liivit

Kajakkiin kuuluva aukkopeitto löytyy kajakin nimen perusteella vajan seinältä. Palauta aukkopeitto omalle paikalleen käytön jälkeen.

Seuran melat on merkitty ”TuusMe Seuran kalustoa” -tarralla. Muut melat ovat jäsenten omia meloja.

Valitse itsellesi sopivan kokoiset liivit. Seura suosittelee jäsenen ensimmäiseksi hankinnaksi omia liivejä.

Kajakin puhdistus ja kuivaus

Käytön jälkeen kajakki kuivataan ja puhdistetaan. Puhdista myös istuinaukko ja etu- ja takaluukut hiekasta yms. Palauta kajakki sen omalle orrelle ja vie myös muut varusteet paikoilleen. Meriretken jälkeen kajakki pestään järvivedellä.

SUP-laudat

Pumpattavia ilmatäytteisiä lautoja (2 kpl) voi lainata melottavaksi myös muualla kuin Tuusulanjärvellä. Käyttö on aina merkittävä vajakirjaan. Laudoille on oma kansio.

Ilmoita mahdollisista vioista

Jos havaitset kajakissa jotain vikaa, lähetä siitä tieto vajamestarille alla olevalla lomakkeella. Laita tieto myös kajakkiin.

Vaja lukkoon

Muista sulkea ovet ja sammuttaa valot lähtiessäsi pois tai melomaan, kun paikalla ole ketään. Jos paikalla on joku, varmista että tällä on myös avain.

Peräkärryn lainaaminen omaan käyttöön

Seuran peräkärryä voi lainata melontakaluston kuljettamista varten.  Veloitus on 5 euroa/vrk. Käytön edellytyksena on peräkärryn käyttöehtojen hyväksyminen. Voit katso ja tulostaa ehdot tästä. Myös vajalla on valmiiksi tulostettuja lomakkeita.

Laminaattori

Seuralla on karttojen laminointia varten laminaattori, joka on ensisijaisesti retkenvetäjien käyttöön. Laminaattori on kantiinissa. Seuran retken järjestämiseksi laminointimuoveja voi käyttää veloituksetta. Laminointi  käyttöön maksaa 2€/A2, 1€/A3, 1€/A4. Omilla kalvoilla laminointi on ilmaista.

Laminaattorin tiedot : Malli FELLOWES SPL A2 LAMINAATTORI 450. Ammattimaiseen toimistokäyttöön A2 kokoon asti. Max syöttöleveys 450 mm, paksuus max 3,5 mm. Taskun paksuus max 250 mic/puoli = yhteensä 500 mic. Säädettävä lämpö. Nopeus max 90 cm/min. Ei tarvitse suojataskua. Mitat (lxkxs) 670x130x250 mm. Paino 15 kg.

Vikailmoitus

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.