Jäsen- ja muita maksuja

Kaikki laskut lähetetään jäsenille sähköpostilla, vain pyydettäessä paperilaskuna.

Jäsen- ja muut maksut 2022

Jäsenmaksu aikuinen 35,00 euroa + talkoopanos

Jäsenmaksu juniori 9,00 euroa

Perhejäsenmaksu 79,00 eur0a (sis. 2 aikuista ja 1-4 junioria)

Liittymismaksu aikuinen 50,00 euroa

Liittymismaksu juniori (alle 18 v.) 17,00 euroa

Juniorijäsenyys edellyttää, että huoltaja on seuran jäsen.
Jäsenmaksut laskutetaan sähköpostilla kevään aikana.

Vajapaikka

Vajapaikan vuosimaksu on 35 euroa.

Talvisäilytyspaikka: 18 euroa/talvikausi (1.10.2021-30.4.2022), säilytys vajan lattialla estämättä kulkua, tai kontissa. Jäsenellä voi olla käytössään yksi talvisäilytyspaikka. Talvisäilytyspaikan voi saada myös ne, joilla on vajapaikka koko vuodeksi. Lattiapaikkojen täyttyessä vajamestarilla ja hallituksella on oikeus rajoittaa säilytettävien kajakkien määrää. 

Vajapaikat maksetaan jäsenmaksun yhteydessä.

Vajan avain

Vaja-avain annetaan vain täysi-ikäiselle jäsenelle. Avainpantti 60 euroa/avain on maksettava ennen kuin avain luovutetaan. Mikäli haluat avaimen sen jälkeen kun jäsenmaksu on laskutettu, pyydä erillinen avainpanttilasku jäsenasioiden hoitajalta: jasenasiat (at) tuusmelojat.fi. Jäsenhakemuksen yhteydessä esitetty avainpyyntö laskutetaan liittymis- ja jäsenmaksulaskun yhteydessä. Kun olet maksanut avainpantin, sovi avainvastaavan kanssa avaimen noutamisesta. Varaudu todistamaan maksu.

Avainpantti palautetaan ilmoittamallesi tilille kun kun olet palauttanut avaimen jollekin seuraavista vastuuhenkilöistä: jäsenvastaava, talousvastavaa, vajamestari, avainvastaava tai puheenjohtaja (hallituksen yhteystiedot).

Avainpantti palautetaan vain avaimen palautuksen jälkeen.

Kaluston käyttö

Kaluston käyttö Tuusulanjärvellä on ilmainen jäsenille. Seuran kaluston käyttö muualla maksaa 5 euroa/vuorokausi. Käyttömaksu muualla koskee kaikkea kalustoa: retki- ja koskikajakkeja sekä inkkaria. Katso tarkemmat säännöt Vajaohjeista. Kaluston muu käyttö laskutetaan syksyisin, ja eräpäivä on joulukuussa.

Vierailijan melotus

Jäsen, joka on ollut vuoden seuran jäsen, voi melottaa omalla vastuullaan seuraan kuulumatonta henkilöä Tuusulanjärvellä. Jäsenellä voi olla yksi vierailijamelotus melontakauden aikana.

Melontakurssit

Melonnan peruskurssi aikuinen 105,00 euroa
Melonnan peruskurssi juniori (alle 18 v.) 30,00 euroa

Seurasta eroaminen

Mikäli päätät erota seurasta, ota yhteys jasenasiat(at)tuusmelojat.fi viimeistään ennen jäsenmaksujen laskutusta eli 28.2. mennessä. Mikäli haluat erota jäsenmaksulaskun saatuasi, ota yhteys jasenasiat(at)tuusmelojat.fi. Jos sinulla on käytössäsi seuran vajan avain tai muu avain, tulee ne paluttaa viivytyksettä seuralle.