Virtaavan Veden Viikonloppu pe 15.6. – su 17.6

Tervetuloa Tuus-Melojien Virtaavan Veden Viikonloppuun Kymijoella pe 15.6. – su 17.6. Voit osallistua koko viikonloppuun tai sinulle sopivina päivinä. Jos ikinä olet halunnut kokeilla koskimelontaa, nyt siihen on oiva tilaisuusIlmoittaudu allekirjoittaneelle osoitteeseen  puheenjohtaja (at) tuusmelojat.fi. Lähetä nimi, puhelinnumero, oletetut osallistumispäivät (pe, la, su), tarvitseeko autokyytiä, onko sinulla mahdollisuus kajakin kuljettamiseen kattotelineellä, mitkä tahansa mahdolliset kysymykset viikonloppua koskien.

Viikonloppu sopii ensikertalaisille. Eskimokäännös ei ole vaadittava taito.

Seuran koskikalusto on käytettävissä oman kaluston puuttuessa. Mennään kimppakyydeilla, mutta omallakin autolla voi tulla.

Ohjelma on seuraava:

Pe 15.6. ”Työpäivän päätteeksi” perjantai-ilta Ahvionkoskella (os. Kuovinkalliontie 142, Kouvola)

Siirtyminen Ahvionkoskelle ja leiriytyminen Kuovinkallion laavun maastossa (viedeota laavun maisemasta https://www.youtube.com/watch?v=pEsxigZ3Z_A). Iltamelonta sen mukaan ketä on mukana.

La 16.6. Ahvionkoskella, tukikohtana Kuovinkallion laavu (os. Kuovinkalliontie 142, Kouvola)

  • Kokoontuminen noin klo 11 laavulla, jonka jälkeen valmistaudutaan vesille. Käydään melomassa ja tullaan takaisin laavulle. 
  • Ruokailua.
  • Käydään uudelleen melomassa Ahvionkosken maisemissa.
  • Iltaruokailu (ja/tai paluu kotiin, jos osallistuu vain lauantaihin).

Su 17.6. Pernoonkoskella (os Laajakoskentie 790, Kotka): 

  • Aamiainen ja leirin purku Ahvionkoskella, ja siirtyminen Pernoonkoskelle (matkaa n 40 km). 
  • Kokoontuminen noin klo 11-12  ja melontaa Pernoonkosken maisemissa (aika tarkentuu kun tiedetään ketkä tulee vain sunnuntaiksi).
  • Paluu kotiin illalla, paluumatkalla ruokailu jossain sovitussa ruokapaikassa (oletuksena ABC Pyhtää).

Varusteet:

Seuran kalusto on käytettävissä. Sovitellaan kalusto (kajakit, melat, kypärät) sen mukaan minkälainen poppoo on lähdössä. Kypärä ja melontaliivit ovat kaikilla pakolliset. Laskupaatti on parempi kuin freestyle. Melonta ja neopreenivaatteet ovat hyödylliset.. Tietty kuivapukuakin voi käyttää mutta jos kelit pysyvät lämpöisinä niin kuumahan siinä tulee.

Ruokailu: 

Omat eväät ja juomat. Juomavesi mukaan koska puhdasta vettä ei ole välttämättä saatavilla. Koska olemme luonnon helmassa, valmiit eväät, ruokatermos tai retkikeitin on tarpeen sen mukaan kuinka kauan osallistuu toimintaan. Nälkä tulee aina, joten siihen on syytä varustautua. Juomapullo mukaan aina kun ollaan vesillä. Pientä naposteltavaa on myös hyvä ottaa vesille mukaan (esim. suklaapatukka, energiaparukka, banaani, pähkinöitä, tms.)

Yöpyminen:

Voi käydä kotona nukkumassa tai nukkua paikan päällä teltassa omilla tai kaverin varusteilla.

Kuljetus:

Mennään mahdollisuuksien mukaan kimppakyydeillä. Kajakkien kuljetus autojen katoilla.

Valmistautuminen:

Varmistetaan keskiviikon ja torstain aikana ennen viikonloppua kalusto niille joilla ei ole omaa koskikalustoa.

Tiedossa on taas ikimuistoinen melontaviikonloppu, niin kuin Tuus-Melojien kaikki retket ovat, joten älä missaa tätäkään mahdollisuutta. 

Laita viestiä jos jäi jotain kysyttävää.

t: Kari Nykänen

p: 044 030 0967

puheenjohtaja (at ) tuusmelojat.fi