Uimahallivuorot lauantaisin – huomaa uusi aikataulu

Vaikka kelit ovat erinomaiset melontaan ja tiistaimelonnat jatkuvat, on aika aloittaa harjoitukset Järvenpään uimahallissa.

Uimahallivuorot ovat lauantaisin klo 18:00. Ole hallilla jo klo 17:15-17:30 hakemassa itsellesi kalusto.

Alakerran pukuhuoneisiin saa mennä klo 17:30 jälkeen! Uimarit käyttävät pukuhuonetta klo 17:30 asti.

Kassa sulkeutuu klo 17:40! Osto uintilippusi ennen sitä.

Katso uimahallivuoron ohjeet netistä https://tuusmelojat.fi/toiminta/uimahalliharjoittelu/

Hallin rataköydet on uusittu, joten huomioi seuraavaa:

  • Rataköydet avataan ja kiinnitetään räikkäavaimen avulla, joka löytyy uimavalvojien kopin avainkaapista. Avainkaappi on heti valvojien koppiin sisään mennessä vastapäisellä seinällä.
  • Rataköydet vedetään altaasta pois ja takaisin altaaseen käyttäen lasikuituista allasreunan suojusta, joka löytyy pesutilasta (sama tila, jossa kajakit pestään).

Harjoittelu on pääsääntöisesti vapaamuotoista, mutta satunnaisesti on myös ohjattua yhteistä tekemistä. Hallissa on hyvä harjoitella esimerkiksi pelastautumista, eskimokäännöstä ja eri melontatekniikoita, joten harjoiteltavaa riittää kaikille kokemustasosta riippumatta.

Käytössämme on iso allas sekä nuorisoallas. Toistaiseksi jatkamme aikaisempaa käytäntöä, jossa jäsenten alaikäiset lapset ovat tervetulleita harjoittelemaan melontaa ja touhuamaan nuorisoaltaassa, vaikka eivät olisikaan jäseniä.

Uimahallivuoron jälkeen olemme käyneet iltakahvilla. Kulmakonditoria menee tällä hetkellä kiinni lauantaisin klo 18, joten sovitaan hallivuorolla jokin muu paikka.

Koronavirusepidemian jatkuessa noudatamme hallivuoroillakin viranomaisten ja Melonta- ja soutuliiton ohjeistuksia. Ainakaan tällä hetkellä ne eivät rajoita normaalia toimintaamme hallilla. Älä tule sairaana hallivuorolle.

Osa uimahallissa käytettävästä kalustosta on vajan luona olevassa kontissa. Kaluston pesutalkoot ovat torstaina 1.10. klo 18, jolloin kalusto pakataan vajalla seuran kärryyn ja pestään Nesteen huoltamon (Wärtsilänkatu 2, Järvenpää) itsepalvelupesulassa. Tämän jälkeen ne viedään uimahallin kontille. Jos uimahallilla on kalustoa, joka on ollut kesällä käytössä, tulee myös ne pestä.