Kauden päättäjäiset 30.10.2022 klo 13-16

Olet lämpimästi tervetullut TuusMelojien kauden päättäjäisiin sunnuntaina 30.10 klo 13-16. Tilaisuus järjestetään Tuusulanjärvellä juhlalautalla talkoiden jälkeen klo 13-16. Pukeudu sään mukaisesti tarpeeksi lämpimästi.

Ohjelmassa on mm. katsaus menneeseen kauteen, retki- ja kisamuisteloita, lounas + kahvit, kunniakirjojen jakoa, talkoopiste-arvonta sekä muuta mukavaa yhdessäoloa.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella juhlaan 21.10.2022 mennessä ja ilmoita samalla talkoopisteesi palkintojen arvontaa varten.

TERVETULOA MUKAAN!

Kuva: Pixabay

Treenit Meriturvassa 3.3.2022

Saimme varattua ajan Lohjan Meriturvaan torstaiksi 3.3. klo 17:30 – 20:30. Meriturvan allas tarjoaa erinomaiset puitteet harjoitella reskutuksia ja aallokossa melontaa turvallisissa ja lämpimissä olosuhteissa.

Oman/seuran retkikajakin pesu tulee huolehtia etukäteen. Meriturvassa on mahdollisuus vielä huuhtoa ja harjata kajakit kuljetuksen jäljiltä. Kajakkien imuroinnit ja pesut voidaan tehdään kimpassa Nesteen huoltoasemalla esim. edellisenä viikonloppuna. Sovitaan tästä lähtijöiden kanssa vielä tarkemmin, kun saadaan kaikki lähtijät samaan sähköposti tai Whatsapp-ryhmään. Samalla voidaan sopia myös kimppakyydeistä. Oma märkäpuku tai kuivapuku on hyvä. Seuran kypärää voi lainata, jos ei ole omaa.

Osallistujilta veloitetaan 20 e maksu.

Tässä luettavaksi muutama sana aikaisemmasta reissusta Meriturvaan: https://tuusmelojat.fi/lohjan-meriturva-2017/

Alustavia ilmoittautumisia on jo tullut kivasti, mutta mukaan vielä mahtuu! Ilmoittautumiset Tiina Heinolle 040 529 1953 tai s-postilla tiinaheino(at)outlook.com

Kuva: Pia Myllymäki

Kauden päättäjäiset 4.12.2021

Olet lämpimästi tervetullut TuusMelojien kauden päättäjäisiin lauantaina 4.12.2021 klo 18 Järvenpään Keilahalliin, Pykäläkatu 2, Järvenpää.

Ohjelmassa on seurustelua, keilausta ja pientä purtavaa. Puheenjohtajan tervehdys ja mahdollisia huomionosoituksia sisältyy myös ohjelmaan.
Tilaisuudessa on vahva kasvomaskisuositus ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

HUOM! Keilahalli on ottanut käyttöön koronapassin, joka tullaan tarkastamaan klo 17.00 alkaen keilahallissa asioivilta.

Ilmoitathan mukaantulostasi ja mahdollisista allergioista 28.11.2021 mennessä tämän linkin kautta.

Pääset ilmoittautumaan myös tällä QR-koodilla

 

TERVETULOA MUKAAN!

HUOM! Käythän edellisenä päivänä tarkistamassa seuran nettisivuilta, jos tapahtumaan on tullut lisäohjeistusta.

Päättäjäislauantaina ei ole hallivuoroa.

 

Kuva: Pixabay

Kauden päättäjäiset 24.11.2019