TuusMe–viikonloppu 28 – 30.7.2017 Mäntyharjulla

Tämänvuotinen koko perheen tapahtuma TuusMe–viikonloppu vietetään 28 – 30.7.2017 Mäntyharjulla, Juolasveden äärellä.

Saapuminen perjantaina 28.7.17 iltasella omien aikataulujen mukaan.

Sijainti

Osoite: Hietaniementie 872 A, 52960 Nurmaa. Koordinaatit: N 61.38528 ja E 26.632.34. Ajo-ohje: viitostien Koirakivi – Hietaniemi – liittymästä Koirakiven suuntaan 2 km, sitten T- risteyksestä vasempaan ja 100 m päästä oikealle. Hietaniementietä 5 km kunnes numerokyltin 872 A kohdalta vasemmalle. Pian häämöttävätkin punamullan väriset rakennukset. Olette perillä.

Retket

Retkien vaativuus: helppo/vaativa. Melotaan Miekankosken kahvilaan maistelemaan kylän kuuluisia karjalanpiirakoita tai bongaillaan mukavia laavuja. Halutessamme lauantaina voimme tehdä noin 30 kilometrin melontareissun Voikoskelle, mistä hankitaan kyyti mökille takaisin.

Majoitus

Mökkejä (Kukkolahti 1 ja Kukkolahti 2) on kaksi, joissa mahtuu yöpymään 4 henkeä /mökki: lisäksi leikkimökkiin mahtuu 1- 2 henkeä. Lisämajoituksena käytetään omia telttojamme. Omat petivaatteet mukaan. Tyynyt ja peitot löytyvät mökistä.

Ruokailut

Mökeissä on jääkaapit ja sähköhellat ja ulkona grillit. Kaivovesi saadaan mökin hanoista. Oma muonitus!

Mukavuudet

Mökeissä on wc:t ja saunat, ja pieneen hiekkarantaan voi pulahtaa saunasta mukavasti – helteiden sattuessa muutenkin vain. Niemennokassa aamutuimaan voidaan tehdä aurinkonousutervehdyksiä joogaten. Lähimaastossa mahdollisuus myös vaeltamiseen ja maastopyöräilyyn.

Ilmoittaudu vajan seinällä olevaan listaan tai tekstiviestillä ao. numeroon yhteystietoinesi su 23.7. mennessä. Tervetuloa mukaan viettämään hauska viikonloppu hyvässä seurassa!

Iltanuotiota, kirpun koulutusta (what?), laavujen bongailuja odotellen,
tapahtumavastaava Virpi 040 568 3862

 

Kuva: Mökki- ja Metsäpalvelu KIMPPA Ky Mäntyharju