Meriturva 24.2.2024

Tuus-Melojat järjestää jäsenilleen koulutuspäivän Meriturvassa lauantaina 24.2.2024. Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Allas on varattu meille klo 10-14. Kaluston pesu alkaa tuntia aikaisemmin. Mukaan mahtuu 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta melojaa. Sovitaan ilmoittautuneiden kesken kyydeistä.

Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostilla. Lisätiedot ja peruutukset: jasenasiat(at)tuusmelojat.fi

Mikä Meriturva?

Meriturvassa päästään harjoittelemaan turvallisissa olosuhteissa vaihtelevia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Keskitymme turvallisuuteen, ja harjoittelemme muun muassa erilaisia pelastuksia. Harjoitusaltaan aallokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan myös aallokkoisissa olosuhteissa. Harjoittelu on tarkoitettu kaikille melontaa harrastaville, jotka haluavat kehittää taitojaan.

Aamu alkaa trailerin pakkauksella TuusMen vajalla ja ajomatkalla Lohjalle. Perillä kajakit puretaan ja pestään, jonka jälkeen vaihdetaan melontavarusteet valmiiksi päälle ja käydään läpi päivän ohjelma.

Jokainen osallistuja tarvitsee kajakin, aukkopeitteen, melan, pelastusliivin ja kypärän. Mikäli tarvitset seuran kajakin, niin ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Kajakit ja varusteet hoidetaan yhdessä vajalla ennen Meriturvaan menoa. Jokainen huolehtii oman kajakkinsa lastaamisesta kuljetustraileriin. Meriturvasta löytyy kypäriä lainaksi. Jos sinulta löytyy oma, niin ota se mukaasi. Altaan vesi on noin 21-asteista, joten märkä- tai kuivapuku on tarpeen.

Harjoitteluaika altaalla on pitkä, joten ota mukaasi myös juotavaa ja riittävästi evästä, jotta energiat eivät lopu kesken. Pidämme evästauon noin puolessa välissä harjoituksia.

Nähdään Meriturvassa!