Melontaralli 2016/17 lauantaisin

Talvikaudella 2016/2017 järjestetään ”melontaralli”. Melontaralli on seuran jäsenten lapsille (7-12v) tarkoitettua ohjattua toimintaa seuran uimahallivuoroilla lauantai-iltaisin. Sisältö koostuu pääsääntöisesti erilaisista peleistä ja leikeistä, jossa samalla harjoitellaan melontataitoja. Sisältöideat on poimittu sivulta melontaralli.blogspot.fi

Osallistuminen on seuran jäsenten lapsille veloitukseton. Jokainen kuitenkin maksaa uimahallin perimän uintimaksun itse.

Melontaralli-illat on merkitty seuran tapahtumakalenteriin. Pääsääntöisesti ne ovat joka toinen viikko, pois lukien koulujen lomaviikot.

Ilmoittautua voivat kaikki Melontarallista kiinnostuneet.

Kulloiseenkin lasten Melontaralli-iltaan ilmoittaudutaan laittamalla nimi OSALLISTUJALISTAAN.

Tiloista ja varusteista johtuvien rajoitteiden vuoksi kerrallaan voi osallistua 8 uimataitoista (ui vähintään 25 metriä) lasta. Kajakit, melat ja kelluntaliivit tarjotaan seuran puolesta. Osallistuja vastaa itse uintivarustuksesta.

Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu – jokaisen tulee huolehtia vakuutuksestaan itse.

Huoltajien apu avustajana on tarpeen. Jokaisella illalle tarvitaan vetäjä sekä yksi avustaja. Vetäjän tehtävä on organisoida illan ohjelma. Avustaja auttaa varusteiden kanssa (esim. liivien pukeminen) sekä omalta osaltaan valvoo että harjoitukset sujuvat turvallisesti.

Ohjeet halli-iltaa varten:
– Jokainen ottaa kontista itselleen kajakin. Ensimmäinen saapuja voi ottaa kaikki melontaliivit sekä melat (molemmat ovat hihnalla yhteen niputettu).
– Kun ollaan hallin puolella, jokainen juniori kantaa kaverin kanssa oman kajakin pesutiloista altaalle.
– Melontaliivejä käytetään ellei toisin ole erikseen ko. iltana sovittu.
– Illan aikataulu on pääsääntöisesti seuraava: 17:00-17:30 varusteiden siirto kontista ja lipun osto ennen klo 17:30, 17:30 siirtyminen pukeutumistiloihin, 17:50 varusteiden siirtäminen pesutilasta, klo 18:00 käydään läpi illan ohjelma (1-2 pääasiaa) ja aloitetaan ohjelma, klo 19:00 juniorit voivat olla omatoimisesti nuorisoaltaassa, klo 19:15 suihku, sauna, pukeutuminen.

Lisätietoja: k_nykanen (at) hotmail.com