Laituritalkoot (päivitetty 13.4.)

Kokoonnutaan laituritalkoisiin huhtikuun aikana joka maanantai klo 18. Mahdollisuuksien mukaan laitureita tehdään myös muina sovittuina päivinä. Tällä sivulla pidetään yllä viimeintä tietoa hankkeen edistymisestä. Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua.

Maanantaina 15.4. klo 18 jatketaan laitureiden rakennustalkoita. Silloin on tavoitteena rakentaa toisen laiturin kansilaudoitus ja ainakin osin kulkusillat. Tarvitaan katkaisusirkkeli, akkukäyttöisiä ruuvivääntimiä ja torx T20 ja T25 kärkiä.

Maanantaina 8.4. meitä oli kymmenkunta. Saatiin valmiiksi ensimmäisen laiturin kansilaudoitus ja toisen laiturin kehikko. Kulkusiltojen kansilaudoitus sahattiin. Sytiin täytekakkua ja juotiin kahvit.

Maanantaina 1.4. meitä oli toistakymmentä. Ensimmäisen laiturin ulkokehikko tehtiin  48×135 lankusta (6m), kehikon leveys 208 cm (koska kansilauta on 210 cm, katkaistuna 420 cm pitkästä 95×28 laudasta) kulmista kiinni kulmaraudoilla ulko- ja sisäpuolelta, 40mm x 5mm täyskierreruuvit.  Sisäpuolinen kehikko 48×98, koaminen palkkikengillä, 40mm x 5 mm täyskierreruuveilla. Toisen laiturin ulkokehikko on valmiina, mutta sisäpuoli puuttuu. Rannassa olleet vanhojen laitureiden jäännökset on viety kierrätykseen.

Maanantaina 25.3. meitä oli 6 henkeä. Saatiin purettua vanhat laiturit. Mittailtiin vanhaa malliksi uutta varten, Laitettiin puujäte omaan pinoon ja ponttoonit siirrettiin vajan sisälle suojaan. Syötiin karjalanpiirakoita ja hämmästeltiin kaupungin toimia seuran vuokraamalla tontilla.

Yhteyshenkilö
  Kari Nykänen, puheenjohtaja@tuusmelojat.fi, 044 030 0967
Pontoonien kiinnitys
Runkosuunnitelma mitat eivät enää pidä paikkaansa: