Koskikattaus tulevalle kaudelle

Silmät etsivät kuumeisesti sulaa vettä lumimaisemista. Se jos mikä on varma kevään merkki. Tuota pikaa pääsemme siis tarttumaan melan varteen ja loiskauttamaan koskien kuohuihin. Tänä vuonna allekirjoittanut hoitaa koskipuolen koordinointia ja tiedossa onkin taas hieno melontavuosi.

Jos koskimelonta yhtään kiinnostaa niin liity ihmeessä seuran whatsapp-koskirinkiin. Seuran nettisivujen Jäsenille-sivulta löytyvät ohjeet liittymiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki virtaavista vesistä kiinnostuneet vaikkei kokemusta niistä vielä olisikaan. Koskirinki toimii koskiporukan pääasiallisena tiedotus-, keskustelu- ja melontaseuran hakukanavana.

Tulevia tapahtumia

  • Kausi starttaa liikkeelle lauantaina 23.4. Myllykoski Bigwater laskukisalla Nurmijärven Myllykoskella. Kosken rannalta pääsee näkemään aitiopaikalta hurjapäiden koskenlaskua. Ja jos mieli tekee vielä paremmille katselupaikoille voi tapahtumaan ilmoittautua myös talkoisiin tai kisaamaan.
  • Lauantaina 7.5.2022 kisataan Hirvikoskella Kymijoella freestylemelonnan SM- kisat, jotka TuusMe järjestää. Kisapäivänä kannattaa ehdottomasti ajella retkelle Kymin suuntaan kannustamaan omia melojiamme huippusuorituksiin mitalijahdissa. Talkoolaiseksi saa myös ilmoittautua mieluusti. Eniten apua tarvittaisiin kisan rakentamisessa aamusta ja purkamisessa iltasesta, joten talkoolaisetkin pääsevät nauttimaan kisafiiliksestä ihan aitiopaikoilta.
  • Kesäkuussa 11.-12.6.2022 järjestetään perinteinen koskiviikonloppu Jongunjoella.
  • Kesäkuun lopulla kisataan freestylemelonnan MM-kisat Nottinghamissa, Englannissa. Kisalipun sinne ovat tuusmelaisista lunastaneet jo Visa ja Iia, joten kotimaan kannustusjoukoille riittää jännitettävää juhannuksen jälkeiselle viikolle. Tiedotamme koskirinkiin kisojen tarkemmasta aikataulusta ja mahdollisesta striimilinkistä.
  • Loppukesästä on vielä tulossa kirsikkana kakun päällä Visan järjestämä koskikurssi. Alustavasti aikatauluksi on kaavailtu ti 9.8 -to11.8.2022. Ehdotuksia ja kommentteja paikan suhteen otetaan vastaan mutta tarjolla olisi vahvana ehdokkaana Taivalkoski. Taivalkoskella kisataan leirin jälkeisenä viikonloppuna myös Freestyle Suomicupin osakilpailu.

Tässäpä alustava koskikattaus tulevalle kaudelle ja äkkilähtöjä Kymijoelle tehtäneen vanhan tavan mukaan useasti kauden edetessä.

Terkuin Virva