Kajakkeja myytävänä seuran jäsenille

Päivitys 29.8.2018: Koska ostoilmoituksia tuli enemmän kuin oli kajakkeja myytävänä, arvottiin ostomahdollisuudet. Myynnin lopputulos on ilmoitettu sähköpostilla kaikille ostoilmoituksen tehneille.

Seura myy vanhempaa kalustoa jäsenilleen. Myytävät kajakit ovat 2 kpl Voyager 445 (Saana ja Inari) sekä Pyranha Inazone 230. Kajakit myydään niiden erittäin vähäisen käytön vuoksi. Myynnilla saadaan tilaa olemassa olevalle kalustolle. Jos kajakeilla on useampia ostajaehdokkaita, arvotaan kajakin ostaja.

Ostoilmoitus osoitteella: puheenjohtaja(at)tuusmelojat.fi (saat vahvistuksen arvontaan osallistumisesta). Sähköpostiin tieto minkä kajakin/kajakit haluaa ostaa (INARI,  SAANA, INAZONE). 28.8. mennessä tulleet ostoilmoitukset huomioidaan. Kajakkien hinta on ilmoitettu jäsenille toimitetussa sähköpostissa (ole yhteydessä puheenjohtaja(at)tuusmelojat.fi ,jos et ole saanut sähköpostia).

Ostajan mahdollinen arvonta tapahtuu puheenjohtajan ja vajamestarin toimesta. Arvonnassa kajakin ostomahdollisuuden voittaneella on 5 päivää aikaa maksaa kajakki. Jos maksua ei ole tapahtunut, ostomahdollisuus siirtyy seuraavalle arvotulle.

Kajakit ovat vajalla koemelottavissa.

Inari ja Saana (Voyager 445):

Pyranha Inazone 230: