Peruskurssilta se alkaa

KEVÄÄN 2017 MELONAN PERUSKURSSIT OVAT TÄYNNÄ. ELOKUUKSI ON SUUNNITTEILLA KURSSI, MUTTA AJANKOHTA ON VIELÄ AVOINNA. VOIT KÄYDÄ MELONNAN PERUSKURSSIN MYÖS MUUALLA, JA SEN JÄLKEEN LIITTYÄ TUUS-MELOJIEN JÄSENEKSI. KURSSEJA MUUALLA TARJOAVAT MM. NATURA VIVA  ja  ROLLING KAYAKS-FULMARIN

Tuus-Melojat järjestää toukokuussa kaksi melonnan peruskurssia, jotka sisältävät seuran koulutusohjelman mukaisesti neljä kokoontumiskertaa. Kurssien ohjelmassa ja toteutuksessa noudatetaan soveluvin osin Suomen melonta- ja soutuliiton melonnan peruskurssille annettuja sisältösuosituksia (EPP1) sekä melonnan turvaohjetta. Kurssin suorittaneille annetaan kurssitodistus.

Peruskurssit on tarkoitettu aikuisille, mutta nuoren on mahdollista osallistua aikuisen kanssa. Pääsyvaatimuksena on uimataito (osaat uida yhtäjaksoisesti 200 m) ja vähintään 12 vuoden ikä.

Kurssiin kuuluu neljä kokoontghumiskertaa: kuivaharjoittelu, halliharjoitus, tekniikka ja retki.

Kevään kurssien lisäksi järjestetään kysynnän mukaan kolmas kurssi elokuussa.

Kursseilla käytetään seuran kajakkeja, mutta omaakin voi käyttää. Osallistuminen kurssille ei edellytä mitään hankintoja.

Peruskurssin käynyt voi liittyä seuran jäseneksi.

Kursseille voi ilmoittautua täyttämällä Peruskurssin ilmoittautumislomakkeen.

Peruskurssin hinta on aikuiselta 90 euroa ja juniorilta (alle 18 v.) 30 euroa. Maksu suoritetaan pankkisiirtona ennen kurssia.