Koulutuspäivä Meriturvassa su 5.3.

TuusMelojat järjestää jäsenilleen koulutuspäivän Meriturvassa su 5.3. klo 11–14.

Meriturvan isossa harjoitusaltaassa päästään harjoittelemaan turvallisissa olosuhteissa vaihtelevia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Keskitymme turvallisuuteen, ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastuksia. Harjoitusaltaan aallokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan aallokkoisissa olosuhteissa.

Aamu alkaa trailerin pakkauksella TuusMen vajalla ja ajomatkalla Lohjalle. Perillä kajakit puretaan ja pestään klo 10:00 (ajoissa paikalle), jonka jälkeen vaihdetaan melontavarusteet valmiiksi päälle ja käydään läpi päivän ohjelma.

Harjoitussessio alkaa klo 11:00 ja päättyy klo 14:00.

Jokainen osallistuja tarvitsee kajakin ja aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli haluat, että seuralta tuodaan sinulle kajakki tai muita varusteita, niin ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Meriturvasta löytyy kypäriä lainaksi. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi normaalit turvavarusteet kuten melakelluke ja/tai pumppu. Altaan vesi on noin 21-asteista, joten märkä- tai kuivapuku on tarpeen.

Harjoitteluaika altaalla on noin kolme tuntia, joten ota mukaasi myös juotavaa ja riittävästi evästä, jotta energiat eivät lopu harjoittelun aikana kesken. Pidämme evästauon noin puolessa välissä harjoituksia.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä. Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja.

Mukaan mahtuu yhteensä 15 melojaa.

Ilmoittautuminen, lisätiedot ja peruutukset: koulutus(at)tuusmelojat.fi

 

(Kuva: Pia Myllymäki)