Kuohuja ja pärskeitä

Koskimelonta tapahtuu pääsääntöisesti Kymijoen Pernoonkoskessa. Siellä on Etelä-Suomen parhaat olosuhteet koskimelonnan harjoitteluun niin aloittelijalle kuin jo pidempään harrastaneelle.

Seuran jäsenet tekevät yhdessä päiväretkiä Kymijoen Pernoonkoskelle. Lähdemme aamulla (n. 9:30 -10:00) kimppakyydeillä ja palaamme illalla takaisin. Yleensä pysähdytään syömään molempiiin suuntiin ajettaessa. Ajankohdat ja kimppakyydit sovitaan sähköpostiringissä (lista henkilöistä, ja heidän sähköpostiosoitteista, jotka ovat kiinnostuneet koskimelonnasta).

Seuralta löytyy koskimelontaan soveltuvaa kalustoa, kuten kajakit, melat, aukkopeitteet, kelluntaliivit ja kypärät.  Neopreenivaatteet ja -tossut ovat hyvät kivikkoisilla rannoilla ja jos sattuu niin että ollaan myös uimasillaan. Nenäklipsi on myös monen suosima varuste (se siis estää veden menemästä nenään kun ollaan pää alaspäin). Eskimokäännöksen osaaminen potentiaalisesti vähentää uimista, mutta moni on aloittanut koskimelonnan myös ilman eskimon osaamista.

Jos olet kiinnostunut koskimelonnasta, liity rinkiin ja lähde rohkeasti mukaan. Sähköposteja ei tule niin paljon, että häiritsemään rupeaisi ja rinkiin liittyminen ei velvoita mihinkään. Pääset mukaan sähköpostirinkiin lähettämällä viestin  koski(at)tuusmelojat.fi (aihe: liityn tuusmelojat koskirinkiin).