Jäsen- ja muita maksuja

Kaikki laskut lähetetään jäsenille sähköpostilla, vain pyydettäessä paperilaskuna.

Jäsen- ja muut maksut 2018
    • Jäsenmaksu juniori 9,00 euroa
    • Liittymismaksu aikuinen 50,00 euroa
    • Liittymismaksu juniori (alle 18 v.) 17,00 euroa

Juniorijäsenyys edellyttää, että huoltaja on seuran jäsen.
Jäsenmaksut laskutetaan sähköpostilla kevään aikana.

Vajapaikka

Vajapaikan vuosimaksu 35 euroa maksetaan jäsenmaksun yhteydessä.

Vajan avain

Vaja-avain annetaan vain täysi-ikäiselle jäsenelle. Avainpantti 60 euroa/avain on maksettava ennen kuin avain luovutetaan. Mikäli haluat avaimen sen jälkeen kun jäsenmaksu on laskutettu, pyydä erillinen avainpanttilasku jäsenasioiden hoitajalta. Jäsenhakemuksen yhteydessä esitetty avainpyyntö laskutetaan liittymis- ja jäsenmaksulaskun yhteydessä. Kun olet maksanut avainpantin, sovi vajamestarin kanssa avaimen noutamisesta – avain luovutetaan vain henkilökohtaisesti. Varaudu todistamaan maksu.

Avainpantti palautetaan ilmoittamallesi tilille kun kun olet palauttanut avaimen jollekin seuraavista vastuuhenkilöistä: jäsenvastaava, talousvastavaa, vajamestari tai puheenjohtaja (hallituksen yhteystiedot).

Kaluston käyttö

Kaluston käyttö Tuusulanjärvellä on ilmainen jäsenille. Seuran kaluston käyttö muualla maksaa 5 euroa/vuorokausi. Käyttömaksu muualla koskee kaikkea kalustoa: retki- ja koskikajakkeja sekä inkkaria. Katso tarkemmat säännöt Vajaohjeista. Kaluston muu käyttö laskutetaan syksyisin, ja eräpäivä on joulukuussa.

Vierailijan melotus

Jäsen, joka on ollut vuoden seuran jäsen, voi melottaa omalla vastuullaan seuraan kuulumatonta henkilöä Tuusulanjärvellä. Jäsenellä voi olla yksi vierailijamelotus melontakauden aikana.

Melontakurssit

Melonnan peruskurssi aikuinen 90,00 euroa
Melonnan peruskurssi juniori (alle 18 v.) 30,00 euroa

Melonta ja soutu -lehden tilaukset

Melonta ja soutu -lehti on seuratilauksena selvästi edullisempi kuin itse suoraan tilaamalla. Tilaus on kestotilaus, joka laskutetaan vuosittain jäsenmaksulaskujen yhteydessä. Vuonna 2015 tilaushinta on 22,50 euroa.

Uusi jäsen: ilmoita tilaamisesta jäsenhakemus-lomakkeella. Ensimmäinen maksu peritään liittymislaskun yhteydessä.

Vanha jäsen: ilmoita uudesta tilauksesta osoitteeseen jasenasiat(at)tuusmelojat.fi. Ensimmäisestä maksusta lähetetään erillinen lasku. Ilmoita lehden peruutuksesta ennen jäsenmaksujen laskutusta eli 31.3. mennessä. Mikäli haluat peruuttaa lehden jäsenmaksulaskun saatuasi, ota välittömästi yhteys jasenasiat(at)tuusmelojat.fi. Lehden postitus loppuu kesäkuun alkuun mennessä.

Seurasta eroaminen

Mikäli päätät erota seurasta, ota yhteys jasenasiat(at)tuusmelojat.fi viimeistään ennen jäsenmaksujen laskutusta eli 28.2. mennessä. Mikäli haluat erota jäsenmaksulaskun saatuasi, ota yhteys jasenasiat(at)tuusmelojat.fi.

Hallinnollisia tehtäviä hoitavien maksut

Hallituksen jäsenet sekä muut hallituksen määrittämät hallinnollisia tehtäviä hoitavat jäsenet on vapautettu seuran perimistä maksuista.